Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »
U zoekt nu in Eltric.

Producten gevonden: 55
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

LED Kerstkaarsen ketting buiten 15 stuks warm witRubbere dichting en een lange levensduur.Met bevestigingklem en een scheidbare stekker.Afstand..
LED Kerstkaarsen ketting buiten 20 stuks warm-witRubbere dichting en een lange levensduur.Met bevestigingklem en een scheidbare stekker.Afstand..
LED Kerstkaarsen ketting buiten 30 stuks warm-witRubbere dichting en een lange levensduur.Met bevestigingklem en een scheidbare stekker.Afstand..
EGB Kerstkaarsen ketting buiten 20 stuksKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een scheidbare sterkker.Met bevestigingsklemmen, IP44.Afstand..
Kerstkaarsen ketting parelmoer buiten 15 stuksKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een scheidbare stekker.Met bevestigingsklemmen,..
Kerstkaarsen ketting wit buiten 15 stuksKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een scheidbare stekker.Met bevestigingsklemmen, IP44.Afstand..
Kerstkaarsen ketting wit buiten 20 stuksKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een scheidbare stekker.Met bevestigingsklemmen, IP44.Afstand..
Kerstkaarsen ketting wit buiten 30 stuksKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een scheidbare stekker.Met bevestigingsklemmen, IP44.Afstand..
Konst Smide kerstkaarsen ketting deelbare stekker 25 stuksKerstboomverlichting met deelbare stekker.Afstand tussen de lampjes is 70cm.Lengte van de..
Konst Smide kerstkaarsen ketting deelbare stekker 35 stuksKerstboomverlichting met deelbare stekker.Afstand tussen de lampjes is 70cm.Lengte van de..
Konst Smide kerstkaarsen ketting  16 stuksKerstboomverlichting wit,Afstand tussen de lampjes is 60cm.Lengte van de ketting is 10,6m waarvan..
Konst Smide kerstkaarsen ketting 30 stuksKerstboomverlichting wit,Afstand tussen de lampjes is 60cm.Lengte van de ketting is 18,9m waarvan 1,5m..
Konst Smide kerstkaarsen ketting 20 stuksKerstboomverlichting wit,Afstand tussen de lampjes is 70cm.Lengte van de ketting is 18,3m waarvan 1,5m..
Konst Smide kerstkaarsen ketting ivoor 16 stuksKerstboomverlichting met deelbare stekker.Afstand tussen de lampjes is 70cm.Lengte van de ketting is..
Konst Smide kerstkaarsen ketting 25 stuksKerstboomverlichting met deelbare stekker.Afstand tussen de lampjes is 70cm.Lengte van de ketting is 18,3m..
Konst Smide LED kerstkaarsen ketting ivoor 16 stuks E14Kerstboomverlichting met deelbare stekker.Warm-witte LEDs, lange levensduur en laag..
Konst Smide LED kerstkaarsen ketting wit 16 stuks Kerstboomverlichting met deelbare stekker.Warm-witte LEDs, lange levensduur en laag..
Konst Smide LED kerstkaarsen ketting ivoor 16 stuks Kerstboomverlichting met deelbare stekker.Warm-witte LEDs, lange levensduur en laag..
Kerstboomverlichting ketting 10 stuks parelmoer binnenKerstboomverlichting met vervangbare lampjes, deelbare stekker en besvestigingsklemmen.afstand..
Kerstboomverlichting ketting 15 stuks parelmoer binnenKerstboomverlichting met vervangbare lampjes, deelbare stekker en besvestigingsklemmen.afstand..
Kerstboomverlichting ketting 30 stuks parelmoer binnenKerstboomverlichting met vervangbare lampjes, deelbare stekker en besvestigingsklemmen.afstand..
Kerstboomverlichting ketting 10 stuks witKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een deelbare stekker.Afstand tussen de lampjes is..
Kerstboomverlichting ketting 16 stuks witKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een deelbare stekker.Afstand tussen de lampjes is..
Kerstboomverlichting ketting 20 stuks witKerstboomverlichting met vervangbare lampjes en een deelbare stekker.Afstand tussen de lampjes is..
Kerstkaarsen ketting wit binnen 16 stuksKerstboomverlichting wit, met deelbare stekker.Afstand van de lampjes is 50cm.Lengte van de ketting is 9.1m..
Kerstkaarsen ketting wit binnen 16 stuksKerstboomverlichting wit, met deelbare stekker.Afstand van de lampjes is 50cm.Lengte van de ketting is 13.6m..
Kerstboomverlichting kaarsen wit 16 stuksKerstboomverlichting met witte kaarsen.Afstand van de lampjes is 70cm.Lengte van de ketting is 12m waarvan..
Kerstboomverlichting kaarsen wit 25 stuks one stringKerstboomverlichting met witte kaarsen.Afstand van de lampjes is 70cm.Lengte van de ketting is..
Kerstboomverlichting 15 stuks wit/mat binnenKerstboomverlichting met witte kaarsen.afstand van de lampjes is 70cm.Lengte van de ketting is 11,3m..
Kerstboomverlichting 20 stuks wit/mat binnenKerstboomverlichting met witte kaarsen.afstand van de lampjes is 70cm.Lengte van de ketting is 14,8m..
Kerstboomverlichting wit binnen 16 stuksKerstboomverlichting met witte kaarsen.Afstand van de lampjes is 45cm.Lengte van de ketting is 8,35m waarvan..
Kerstboomverlichting wit binnen 20 stuksKerstboomverlichting met witte kaarsen.Afstand van de lampjes is 45cm.Lengte van de ketting is 10,15m waarvan..
Kerstboomverlichting wit binnen 30 stuksKerstboomverlichting met witte kaarsen.Afstand van de lampjes is 45cm.Lengte van de ketting is 14,65m waarvan..
LED kerstboomverlichting 16 stuks wit. Geschikt voor binnen. Lange levensduur en zeer zuinig, 0,1W/LED met vervangbare lampjes. Met..
Kerstboomverlichting binnen 16 stuks ivoorGeschikt voor binnen.Kerstboomverlichting met deelbare stekker.Afstand van de lampjes is 50cm.Lengte van de..
Kerstboomverlichting binnen 25 stuks ivoorGeschikt voor binnen.Kerstboomverlichting met deelbare stekker.Afstand van de lampjes is 50cm.Lengte van de..
Kerst houtboog met kaarsverlichting 7 stuksstroomkabel naar model is met aan/uit knop.Met kaarsmanchetten. Zaagverwerk in 3 fases, met..
Kerst houtboog verhoging met verlichting Stroomkabel naar model is met aan/uit knop.Verlichting binnen in het model.Lengte: 57x12cm ..
Kerst houtboog 2 voeten met sneeuwman motiefLengte:14x8,5cm ..
Kerst Houtboog verhoging 40x11cmKerst houtboog vensterbank van 40x11cm...
Kerst houtboog verhoging 60x11cmKerst houtboog vensterbank van 60x11cm...
Kerst houtboog met 7 lampjes (kaarsen)Stroomkabel met schakelaar aan/uit.23V/3W E10 E10 binnenverlichting 7 stuks.Lengte: 59x37cm. ..
Kerst houtboog met 7 lampjes motief winterdorpStroomkabel met aan/uit schakelaar.24V/3W E10 kaarsverlichting 7 stuks.Lengte:58x35cm ..
Kerst houtboog met 7 lampjes motief winterlandschapStroomkabel van 1,5m met aan/uit schakelaar.24V/3W E10 kaars verlichting 7..
Kerstboomverlichting witte kaarsen LED snoer groen 45 stuks buiten 24VLED kleur is warmwitKerstboomverlichting met een enkel snoer heeft als voordeel..
LED Licht ijsregen ketting 200 lampjes Geschikt voor binnen-en buiten, Warm-wit licht. Een dubbele bogen vorm, Trafo 24V en een lange levensduur...
LED Hangende lichtstaven met effect sneeuwval 510 lampjes Geschikt voor binnen-en buiten, Warm-wit licht. 51 warm witte LEDs per lichtstaaf aan..
Kerst houtwerk + licht met sneeuwman motief  Verlichting met mini-reeks lampjes. 10 stuks.Met 1,5m Eurostekker. ..
Kerst hang houtwerk + licht Met binnenlamp 230V/15W E14, met stroomdraadschakelaar 1,6m.Inclusief ophanghaak. ..
LED Kerst houtboog met verlichting 10 stuks Op batterijen. Aan/uit schakelaar en LEDs zijn wit.LED binnenverlichting.45x26cm ..
Kerst houtboog met kaarsmanchetverlichting 7 stuks Stroomkabel met aan/uit knop.24V/3W E10 binnenverlichting 7 kaarsen.lengte: 58x37cm ..