Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »

meest gezocht:

stream eseo, brons, porto, philips, planeta
Producten gevonden: 641
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

Designobject in de vorm van een wolk met verlichting...
Deze designlamp van Dark is niet alleen onderscheidend vanwege zijn enorme afmetingen, maar ook vanwege zijn prachtige ronde vorm en de vele custom..
Kruisvormige lamp gevormd door twee plastic cilinders met als resultaat een moderne en sfeervolle uitstraling. Ontworpen door Jan Melis en Ben..
Een bijzonder verlicht object van enorme afmetingen voor de decoratie van hoge zalen en hallen...
Verlichte decoratieve lamp in stervorm...
Informatie over de hanglamp 6837ST Capri Er zijn nog meer design lampen van de serie Capri te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 6837ST..
Informatie over de hanglamp 7108ST Burgundy Er zijn nog meer design lampen van de serie Burgundy te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7864ST Glass Cloak Er zijn nog meer design lampen van de serie Glass Cloak te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7807GR Cornucopia Er zijn nog meer design lampen van de serie Cornucopia te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7806ST Cornucopia Er zijn nog meer design lampen van de serie Cornucopia te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 6526ST Parade Er zijn nog meer design lampen van de serie Parade te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 6526ST..
Informatie over de hanglamp 6523ST Parade Er zijn nog meer design lampen van de serie Parade te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 6527ST..
Informatie over de hanglamp 5798ST Parade Er zijn nog meer design lampen van de serie Parade te bestellen Overige informatie over de hanglamp 5798ST..
Informatie over de hanglamp 5971ST Pimpernel Er zijn nog meer design lampen van de serie Pimpernel te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7109BR Burgundy Er zijn nog meer design lampen van de serie Burgundy te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7108BR Burgundy Er zijn nog meer design lampen van de serie Burgundy te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 6836BR Capri Er zijn nog meer design lampen van de serie Capri te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 6836BR..
Informatie over de hanglamp 6839BR Capri Er zijn nog meer design lampen van de serie Capri te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 6839BR..
Informatie over de hanglamp 6839ST Capri Er zijn nog meer design lampen van de serie Capri te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 6839ST..
Informatie over de hanglamp 3342ST Peach Er zijn nog meer design lampen van de serie Peach te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 3342ST..
Informatie over de hanglamp 3340ST Peach Er zijn nog meer design lampen van de serie Peach te bestellen. Overige informatie over de Hanglamp 3340ST..
Informatie over de hanglamp 7110ST Burgundy Er zijn nog meer design lampen van de serie Burgundy te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de Hanglamp 7278ST Rococo Er zijn nog meer design lampen van de serie Rococo te bestellen. Overige informatie over de Hanglamp 7278ST..
Informatie over de hanglamp 6837BR Capri Er zijn nog meer design lampen van de serie Capri te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 6837BR..
Informatie over de hanglamp 5508ST Aleppo Er zijn nog meer design lampen van de serie Aleppo te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 5508ST..
Informatie over de hanglamp 5508BR Aleppo Er zijn nog meer design lampen van de serie Aleppo te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 5508BR..
Informatie over de hanglamp 2926ST Aleppo Er zijn nog meer design lampen van de serie Aleppo te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 2926ST..
Informatie over de Hanglamp 2926BR Aleppo Er zijn nog meer design lampen van de serie Aleppo te bestellen. Overige informatie over de Hanglamp 2926BR..
Informatie over de hanglamp 3277ST Aleppo Er zijn nog meer design lampen van de serie Aleppo te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 3277ST..
Informatie over de Hanglamp 7834ZW Bikkel XXL Er zijn nog meer design lampen van de serie Bikkel te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de Hanglamp 7834GR Bikkel XXL Er zijn nog meer design lampen van de serie Bikkel te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7673ZW Rococo Er zijn nog meer design lampen van de serie Rococo te bestellen. Overige informatie over de Hanglamp 7673ZW..
Informatie over de hanglamp 7818BE Woody Er zijn nog meer design lampen van de serie Woody te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 7818BE..
Informatie over de hanglamp 7817BE Woody Er zijn nog meer design lampen van de serie Woody te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 7817BE..
Informatie over de hanglamp 7816BE Woody Er zijn nog meer design lampen van de serie Woody te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 7816 BE..
Informatie over de Hanglamp 7672ZW Brooklyn Trio Er zijn nog meer design lampen van de serie Brooklyn te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7671ZW Brooklyn Duo Er zijn nog meer design lampen van de serie Brooklyn te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7670ZW Brooklyn Solo Er zijn nog meer design lampen van de serie Brooklyn te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7586ST Bikkel Er zijn nog meer design lampen van de serie Bikkel te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 7586ST..
Informatie over de hanglamp 7586PE Bikkel Petrol Er zijn nog meer design lampen van de serie Bikkel te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7053CH Tarda Er zijn nog meer design lampen van de serie Tarda te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 7053CH..
Informatie over de Hanglamp 7626CH Transmir Artikelnummer: 7626CH Diepte: 29 Kleur: Chroom Energie label: Zie lichtbron Wattage: 40 Watt Bediening: -..
informatie over de hanglamp 7631ST Tripolos Trio Er zijn nog meer design lampen van de serie Tripolos te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7630ST Tripolos Mono Er zijn nog meer design lampen van de serie Tripolos te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7586GR Bikkel Er zijn nog meer design lampen van de serie Bikkel te bestellen. Overige informatie over de hanglamp 7586GR..
Informatie over de hanglamp 7575ST Solomon Er zijn nog meer design lampen van de serie Solomon te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de Hanglamp 7575BL Solomon blauw Er zijn nog meer design lampen van de serie Solomon te bestellen. Overige informatie over de..
Informatie over de hanglamp 7536ST Bollique Er zijn nog meer design lampen van de serie Bollique te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7536KO Bollique Er zijn nog meer design lampen van de serie Bollique te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7536W Bollique Er zijn nog meer design lampen van de serie Bollique te bestellen. Overige informatie over de hanglamp..
Informatie over de hanglamp 7483ST Rococo Er zijn nog meer design lampen van de serie Rococo te bestellen. Overige informatie over de Hanglamp 7483ST..