Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »

meest gezocht:

garden lights
Producten gevonden: 8
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

Mooie kwaliteits grondinbouwspot met zware RVS afdekring. Deze grondspot is voorzien van een kantelbare binnenkant waardoor het licht vanuit de grond..
De perfecte grondspot: Ceci 1 is een strak vormgegeven grondspot en is de ideale oplossing voor buiten! Het hoogwaardige kunststof en de IP67..
Ideale grondspot voor buiten, Jorden is een lamp zonder poespas! Een ingebouwde zonnecel en volledig werkzaam zonder kabels, de lamp is voorzien van..
Grondinbouwspot compleet met zeer mooie LED lamp die nagenoeg dezelfde uitstraling heeft als de traditionele halogeenlamp. Zeer fraai en universeel..
Solide grondspot met vierkante RVS afdekplaat. Algemeen: lengte 10.5cm / breedte 10.5cm. Inbouwmaten: diameter 10.5cm / diepte 13cm...
Begin met genieten van een klassieker van weleer, de New Haven serie biedt u dat romantische gevoel voor in de tuin zonder blikken of blozen! Is het..
Met de stoere grondspot Tribus van staal kunt u vrijwel alles van onder verlichten. De Tribus is gewapend met maar liefst 3 fittingen waarmee u met..
De grondspot Tiny van staal is allereerst met zijn moderne design en zijn strakke afwerking niet alleen een lust voor het oog, de Tiny is daarnaast..