Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »
Producten gevonden: 26
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

Enkele lichtbron die gebruikt kan worden als uitbreiding van uw HUE systeem, dit is de White Ambiance uitvoering dus die geeft  wit licht..
Let op! Leverbaar vanaf Vrijdag 27-5-2016Pas de licht hoeveelheid, de wit tint en de sfeer aan met deze basisset White Ambiance HUE lampen..
Hoogwaardige kwaliteitsspot incl 2x 30 Watt 12 volt Qr 111 Eco halogeen lamp, in het armatuur bevindt zich een electronische transformator, eventueel..
Moderne LED hanglamp die is voorzien van in totaal 36 Watt aan LED verlichting, deze hanglamp van Highlight geeft veel licht en is een aanwinst en..
Aparte gebogen LED hanglamp die is voorzien van in totaal 36 Watt aan LED verlichting, deze hanglamp van Highlight geeft veel licht en is een..
LED hanglamp van Highlight die is voorzien van in totaal 42 Watt aan LED verlichting, deze hanglamp geeft veel licht en is een aanwinst en blikvanger..
LED hanglamp voorzien van heldere glazen kelken met daarin een aluminium rotor die ervoor zorgt dat er een apart licht effect ontstaat. De lengte is..
LED plafondlamp voorzien van heldere glazen kelken met daarin een aluminium rotor die ervoor zorgt dat er een apart licht effect ontstaat. De lengte..
Verstelbare LED hanglamp voorzien van 5 LED lampen met daar overheen acryl glas . De lengte is 120 cm, de hoogte is traploos te stellen van 70 tot..
Moderne Design tafellamp die volledig verstelbaar is, deze burolamp heeft een ingebouwde LED strip. De hoogte is maximaal 50 cm en dit armatuur is..
Moderne Design tafellamp die volledig verstelbaar is, deze burolamp heeft een ingebouwde LED strip. De hoogte is maximaal 50 cm en dit armatuur is..
Aparte gebogen LED tafellamp die is voorzien van in totaal 6 Watt aan LED verlichting, deze tafellamp van Highlight geeft veel licht en is een..
Moderne LED wandlamp van Highlight voorzien van 6 Watt LED verlichting, deze 6 Watt LED's geven vergelijkbaar ongeveer 40 Watt aan gloeilampen licht...
Pas de licht hoeveelheid, de kleur en de sfeer aan met deze basisset HUE lampen van Philips. Deze set bestaat uit 3 HUE lampen en een bridge* waarmee..
Pas de licht hoeveelheid, de kleur en de sfeer aan met deze basisset HUE lampen van Philips. Deze set bestaat uit 3 HUE GU10 Spot lampen en een..
Enkele lichtbron die gebruikt kan worden als uitbreiding van uw HUE systeem, dit is de LUX uitvoering dus die geeft alleen warm wit licht (2700..
Pas de licht hoeveelheid en de sfeer aan met deze basisset HUE lampen van Philips. Deze set bestaat uit 2 HUE lampen en een bridge* waarmee u de..
Enkele lichtbron die gebruikt kan worden als uitbreiding van uw HUE systeem, dit is de RGB uitvoering dus die geeft  wit licht..
Enkele lichtbron die gebruikt kan worden als uitbreiding van uw HUE systeem, dit is de RGB uitvoering dus die geeft wit licht (van dag licht..
Hanglamp van Philips die bij de HUE famillie hoort, dit betekent dat deze lamp te dimmen en van warmtint te veranderen is doormiddel van een..
Wandlamp van Philips die ook gebruikt kan worden als plafondlamp. Dit armatuur hoort bij de HUE famillie, dit betekent dat deze lamp te dimmen en van..
Set van 3 Aluminium inbouwspot, die kantelbaar en richtbaar zijn. Alleen geschikt voor binnens huis en niet voor de badkamer of buiten. Het spotje..
Wandlamp die geschikt is voor 1 lichtbronnen van max. 40 Watt E14 (excl.). De hoogte is 29 cm en de breedte is 10 cm. Kleur: Taupe/ beige. Op het..
De bekende Bergamo burolamp nu met LED en touchdimmer. Er bevindt zich een 6 Watt Osram LED strip in dit armatuur en die geeft 400 Lumen aan licht...
Mooie strakke hanglamp voorzien van een metalen kap met daarin een gebogen blender. Door de blender aan de onderkant ontstaat er mooi egaal licht en..
Mooie strakke hanglamp voorzien van een metalen kap met daarin een gebogen blender. Door de blender aan de onderkant ontstaat er mooi egaal licht en..