Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »
Producten gevonden: 9
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

De buitenlamp Mara LED is een zeer nuttige en prachtige lamp. De combinatie tussen functionaliteit en design wordt door de Mara buitenlamp op een..
Simpelweg een kei van een lamp, een steengoed product! Kiest u ook voor deze sfeermaker voor in uw tuin? Rocky is een ideale lamp zonder poespas, een..
De perfecte oplossing voor ieder balkon! Buitenlamp Balkona is uitgevoerd met een ingenieuze bevestiging, u klemt de lamp eenvoudig om een balustrade..
Valt u ook voor de klassieke charmes van dit kenmerkende ontwerp? Deze variant op het bekende ontwerp biedt weer iets unieks dankzij de toevoeging..
Een en al gezelligheid voor in de tuin! Kiest u ook voor deze feestelijke verschijning voor buiten? Deze sfeermakers toveren iedere tuin om tot een..
De Larza Solar zal een prachtige toevoeging worden voor uw tuin, dat staat als een paal boven water! Uitgevoerd in een strakke zwarte kleur en een..
Kies voor gezelligheid in uw tuin met de Karz buitenlampen set. Dit sfeervolle duo zal snel een plekje vinden, u heeft er bijna geen omkijken naar.....
Zoals u weet, op ieder potje past een spreekwoordelijk dekseltje... Maar heeft dat dekseltje ook een solar-cel, een schemerschakelaar en tot slot nog..
Zeer intelligente schemerschakelaar die meer doet dan alleen bij schemer inschakelen en bij licht weer uitschakelen. Algemeen: lengte 7cm / hoogte..