Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »
Producten gevonden: 13
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

Deze kandelaar is erg handig, in het bakje eronder kun je leuke decoratieve dingen doen, bijvoorbeeld schelpjes of gekleurd zand. Als je geen kaars..
Al snel de vorm van uw kandelaar zat? Gadgets en Trends heeft de oplossing, de Trio + Duo link kandelaar.Deze kandelaar kunt u telkens naar een..
Koude donkere avonden? Geen betere manier om wat warmte, sfeer en gezelligheid te creëren dan met romantisch kaarslicht.Deze glazen..
Deze sfeerlichtjes zijn verkrijgbaar met 5 verschillende contouren van steden uit metaal gesneden. Zet er een waxinelichtje in en belangrijke..
Romantisch avondje in het vooruitzicht? Zet dan Belle Hélène op tafel! Pak een (hoog) wijnglas, doe er een waxinelichtje in en doe er,..
groot, Groter, GROOTST !! Een slogan die wij als Gadgets & Trends vaker gebruiken maar zeker bij deze super imposante dubbele kaarsenstandaards. WoW!..
Deze kandelaar van Menu heeft een super elegante uitstraling. Het is alsof de twee kandelaars zijn samengesmolten. Een stijlvolle sfeermaker voor op..
Francois, een waxinelichthouder gemaakt van dun staal, waarvan het ontwerp geinspireerd is door de constructie van de trap in Kasteel Chambord. Het..
De gekleurde vlamkaarsen, uniek in Nederland en België! De Living Colors Gekleurde Vlam Kaarsen bevatten geen paraffine was of dierlijke..
Heel romantisch en ook trendy, een glazen theelichtje met een eigen kleur vlam. De theelichtjes worden geleverd in 3 verschillende kleuren en zijn..
Dit is nou eens een leuke theelichthouder! Als je het theelichtje aan heb gedaan projecteert deze een heuze lamp op je muur.Verbaas je..
Pernille Vea heeft zich laten inspireren door de Vikingen en deze opnieuw ontworpen voor modern gebruik. Deze outdoor versie heeft een..
Pernille Vea heeft zich laten inspireren door de Vikingen en deze opnieuw ontworpen voor modern gebruik. De Pipe Kandelaar is gegoten in plaats van..