Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »
Producten gevonden: 2376
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

Super zuinig LED alternatief voor de gloei- en spaarlampen. Door de vorm en het opaal witte glas vergelijkbaar met de gloeilamp, ook qua licht. Zeer..
Een dimbare LED kaarslamp. Super geschikt ter vervanging voor de traditionele kaars-gloeilampen. Het mooie formaat, de warme lichtkleur, een hoge..
Mooie DIMBARE heldere LED lamp. Fraai uiterlijk en ook geschikt voor decoratieve toepassingen waar de lamp in het zicht zit. Algemeen: hoogte 13.2cm..
Compacte en zeer mooie dimbare LED kaarslamp van Pharox. Super geschikt als vervanging voor de normale gloeilamp kaars. Mooi formaat, warme..
De perfecte vervanging van de traditionele halogeenlamp. Deze LED heeft een goede uitstraling die dicht bij die van halogeen komt. Hoog vermogende..
De perfecte vervanger voor uw traditionele TL-verlichting, perfecte uitvoering met LED en dus uiterst energiezuinig en een super lange levensduur..
Geef uw armatuur een sfeervol en sierlijk uiterlijk mee met deze mooie kaarslamp. Deze kaarslamp is uitgerust met een energiezuinige LED module..
Nieuw: het perfecte alternatief voor de oude gloeilampen nu in LED! Geen verschil meer... alleen maar beter! Prachtig warm wit licht en super..
Zeer fraaie LED lamp in de stijl van een klassieke gloeilamp. Geniet van de lusten van LED, vergeet de lasten van de gloeilamp! Dankzij de mooie vorm..
Zeer fraaie lichtbron in de vorm van de traditionele gloeilamp. Geniet van de lusten van LED, vergeet de lasten van gloeilampen! Dankzij de grote..
De enige echte vervanger voor de traditionele halogeenlampen. In een compact formaat en voorzien van een krachtige LED module, goed voor 5W en een..
Bij uitstek geschikte LED lichtbron voor vele verschillende toepassingen! Deze super praktische lichtbron is voorzien van een sensor waardoor de..
Deze zeer fraaie LED filament lamp is een mooie verschijning en bovendien dankzij de LED techniek super energiezuinig, duizenden branduren..
Deze zeer fraaie LED filament lamp is een mooie verschijning en bovendien dankzij de LED techniek super energiezuinig, duizenden branduren..
Mooie LED lichtbron met een vermogen van 5 watt. Dankzij de lichtopbrengst van 600 lumen een kleine krachtpatser van formaat! Deze lamp zal uw woning..
Het perfecte alternatief voor de GX53 spaarlampen. Door de LED techniek direct op volle lichtsterkte, een veel langere levensduur en uiteraard..
De moderne vervanger van de bekende GU5.3 spots, nu ook verkrijgbaar als energiezuinige LED variant! Slechts 3W verbruik en een lichtopbrengst van..
De moderne vervanger van de bekende GU5.3 spots, nu ook verkrijgbaar als energiezuinige LED variant! Slechts 7W verbruik en een lichtopbrengst van..
Een prachtige lichtbron van 320 lumen. Met deze LED lichtbron kunt u afscheid nemen van de oude gloeilamp. Deze geeft een vergelijkbare warme gloed..
Een dimbare LED kaarslamp nu ook in E27 uitvoering! Super geschikt ter vervanging voor de traditionele kaars-gloeilampen. Het mooie formaat, de warme..
Nu nog meer voordeel bij Lamp en Licht... Drie lichtbronnen halen en slechts twee betalen! De LED lampen uit dit pakket verbruiken slechts 10 watt,..
Nu nog meer voordeel bij Lamp en Licht... Drie lichtbronnen halen slechts twee betalen! De zeer fraaie LED lampen zijn geheel in de stijl van de..
Deze LED lamp is niet zomaar een LED lamp. Deze lamp is namelijk een 3.5 watt smart light. Met deze lamp kunt u meerdere RGB kleuren kiezen om de..
Deze LED lamp is echt een krachtpatser. Met een verbruik van 9 watt heeft hij een lichtopbrengst van 810 lumen. Door de E27 fitting is deze lichtbron..
Deze LED kaarslamp is echt een aanwinst voor uw lamp. Met een verbruik van 3 watt heeft hij een lichtopbrengst van 250 lumen. Door de E14 fitting is..
Deze LED lichtbron is echt een aanwinst voor uw lamp. Met een verbruik van 3 watt heeft hij een lichtopbrengst van 250 lumen. Door de E27 fitting is..
Deze zeer fraaie LED E27 lamp biedt de perfecte vervanger voor uw oude lichtbronnen, uitgevoerd met een super energiezuinige LED module welke garant..
Deze zeer fraaie LED E14 lamp biedt de perfecte vervanger voor uw oude lichtbronnen, uitgevoerd met een super energiezuinige LED module welke garant..
Deze zeer fraaie LED E27 lamp biedt de perfecte vervanger voor uw oude lichtbronnen, uitgevoerd met een super energiezuinige LED module welke garant..
Een halogeen alternatief voor de kaarslamp. Slechts 18 watt verbruik. Algemeen: hoogte 10.3cm / diameter 3.5cm...