Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »
Producten gevonden: 2376
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

Wat als je een lamp zo licht kan maken dat het lijkt alsof hij zweeft in de lucht? Dit was het ambitieuze idee van Michou van Gennip...
Mooie kwaliteits grondinbouwspot met zware RVS afdekring. Deze grondspot is voorzien van een kantelbare binnenkant waardoor het licht vanuit de grond..
Lekker grote kerstboom met duurzaam, ingebouwd en brandveilig LED licht! Maak jouw huis helemaal kerst-ready, deze boom is nauwelijks van echt te..
Laat een frisse wind door uw huis of kantoor waaien met de mooie Plafondventilator Levant 52. Top design plafondventilator met drie bladen uitgevoerd..
Laat een frisse wind door uw huis of kantoor waaien met de mooie Plafondventilator Sirocco 50. Top design plafondventilator met drie kunststof bladen..
Laat een frisse wind door uw huis of kantoor waaien met de mooie Plafondventilator Sirocco 50. Top design plafondventilator met drie kunststof bladen..
Laat een frisse wind door uw huis of kantoor waaien met de mooie Plafondventilator Sirocco 50. Top design plafondventilator met drie transparante..
Moderne sfeermaker met een fijne retro twist, een wel hele mooie combinatie om te zien! Deze hanglamp uit de Corsaire serie is er eentje met een..
Moderne sfeermaker met een fijne retro twist, een wel hele mooie combinatie om te zien! Deze vloerlamp uit de Corsaire serie is er eentje met een..
Bent u op zoek naar een functionele Vloerlamp met een schitterend design? Dan is deze Vloerlamp Timanti 3 zeker wat voor u! Met deze prachtige..
Is het geen plaatje? Hanglamp Salamader 4 ziet er hartstikke goed uit in zijn strakke jasje en met de mooie afwerking een echte hartendief! Gun uzelf..
De Timon 2 is een vloerlamp die op twee manieren gebruikt kan worden en uw ruimte voorziet van een uniek aanzicht. Deze stalen Vloerlamp Timon 2..
Pluk de dag met deze nieuwste aanwinst in onze collectie. De Carpe Diem serie is er voor iedereen die zijn of haar dag graag goed wenst te beginnen,..
Wordt het weer eens tijd voor een verse wind door uw interieur? Vloerlamp Timons biedt het einde aan uw zoektocht! Deze vloerlamp is gehuld in een..
Hartstikke vers van de pers, nieuw binnengekomen in ons assortiment! De Pelle serie ziet er super strak uit in zijn minimalistische jasje. Dit stoere..
Hartstikke vers van de pers, nieuw binnengekomen in ons assortiment! De Pelle serie ziet er super strak uit in zijn minimalistische jasje. Dit stoere..
Industriële topper van formaat gesignaleerd! Vloerlamp Geldens zal met recht een vaste plek in uw inrichting gaan innemen, niemand zal deze..
Bent u op zoek naar een passende LED straler voor uw tuin of buitenmuren? Dan is deze LED straler Radius 2 zeker wat voor u! Deze functionele LED..
Bent u op zoek naar een passende LED straler voor uw tuin of buitenmuren? Dan is deze LED straler Radius zeker wat voor u! Deze functionele LED lamp..
Bent u op zoek naar een passende LED straler voor uw tuin of buitenmuren? Dan is deze LED straler Radius zeker wat voor u! Deze functionele LED lamp..
Artemide Tolomeo Sospensione Decentrata hanglamp. Ideale hanglamp door zijn maximale verstelbaarheid. Wordt compleet met een neutrale crème..
Artemide Tolomeo Mega Terra vloerlamp met aan/uit schakelaar. Ideale booglamp door zijn maximale verstelbaarheid. Wordt compleet met voet en een..
Artemide Tolomeo Basculante Tavolo. Compleet met naturel perkament kap. Dé designklassieker van Artemide ontworpen door Giancarlo Fassina en..
Artemide Tolomeo Basculante Terra. Zeer goed verstelbare vloer/leeslamp die door de sfeervolle kap ook prima als schemerlamp in een woonkamer kan..
Mooi verfijnd vormgegeven hanglamp in industriële look. Uitgevoerd in aluminium wat een uiterst strakke en klassieke look geeft aan de lamp...
De moderne vloerlamp Lazy Lamp uitgevoerd in zwart. Het minimalistische ontwerp maakt dit een zeer bijzondere lamp om te zien, en zal niet misstaan..
De moderne vloerlamp Lazy Lamp uitgevoerd in wit. Het minimalistische ontwerp maakt dit een zeer bijzondere lamp om te zien, en zal niet misstaan in..
De moderne vloerlamp Lazy Lamp uitgevoerd in grijs. Het minimalistische ontwerp maakt dit een zeer bijzondere lamp om te zien, en zal niet misstaan..
De moderne vloerlamp Lazy Lamp uitgevoerd in chroom. Het minimalistische ontwerp maakt dit een zeer bijzondere lamp om te zien, en zal niet misstaan..
De moderne vloerlamp Lazy Lamp uitgevoerd in staal. Het minimalistische ontwerp maakt dit een zeer bijzondere lamp om te zien, en zal niet misstaan..
Helder licht met een briljante lichtopbrengst van maar liefst 600 lumen! Dat is een gegeven feit bij deze GU10 AR111 lichtbron. De ideale oplossing..
Artemide Tolomeo Terra vloerlamp. Ideale leeslamp door zijn maximale verstelbaarheid. Wordt compleet met voet zoals op de foto geleverd. Dé..
Artemide Tolomeo Lettura vloerlamp. Ideale leeslamp. Wordt compleet met voet geleverd. De designklassieker van Artemide ontworpen door Giancarlo..
Artemide Tolomeo Mega Terra vloerlamp met aan/uit schakelaar. Ideale booglamp door zijn maximale verstelbaarheid. Wordt compleet met voet en een..
Artemide Tolomeo Sospensione Decentrata hanglamp. Ideale hanglamp door zijn maximale verstelbaarheid. Wordt compleet met een neutrale crème..
Artemide Tolomeo Tavolo Mini tafellamp. Ideale bureaulamp. Wordt compleet met voet geleverd. Dé designklassieker van Artemide ontworpen door..
Bent u op zoek naar een stoere vloerlamp voor de huiskamer- of eetkamer? Dan is deze Vloerlamp Tripod Construct zeker wat voor u! Met deze..
Bent u op zoek naar een stoere vloerlamp voor de huiskamer- of eetkamer? Dan is deze Vloerlamp Tripod Nautica zeker wat voor u! Met deze schitterende..
Bent u op zoek naar een stoere vloerlamp voor de huiskamer- of eetkamer? Dan is deze Vloerlamp Tripod Studio zeker wat voor u! Met deze schitterende..
Bent u op zoek naar een stoere vloerlamp voor de huiskamer- of eetkamer? Dan is deze Vloerlamp Tripod Torch zeker wat voor u! Met deze schitterende..
Bent u op zoek naar een stoere vloerlamp voor de huiskamer- of eetkamer? Dan is deze Vloerlamp Tripod Beam zeker wat voor u! Met deze schitterende..
Bent u op zoek naar een stoere vloerlamp voor de huiskamer- of eetkamer? Dan is deze Vloerlamp Tripod Shiny zeker wat voor u! Met deze schitterende..
Een prachtige klassieke kroonluchter is deze Accademia 5 Down. Deze mooie kristallen kroonluchter is met de hand gemaakt in Italië. Prachtige..
Een prachtige klassieke kroonluchter is deze Accademia 5 Up. Deze mooie kristallen kroonluchter is met de hand gemaakt in Italië. Prachtige..
Een prachtige klassieke kroonluchter is deze Rialto 5 Down. Deze mooie kristallen kroonluchter is met de hand gemaakt in Italië. Prachtige..
Een prachtige klassieke kroonluchter is deze Rialto 5 Up. Deze mooie kristallen kroonluchter is met de hand gemaakt in Italië. Prachtige..
Een prachtig strakke LED straler is deze Radius 1. Strak vormgegeven en handig verstelbaar. De straler geeft 2250 Lumen en is gemakkelijk te..
Een prachtig strakke LED straler is deze Radius 1. Strak vormgegeven en handig verstelbaar. De straler geeft 1500 Lumen in een stralingshoek van 120..
Een prachtig strakke LED straler is deze Radius 1. Strak vormgegeven en gemakkelijk verstelbaar. De straler geeft 1500 Lumen in een stralingshoek van..
Een prachtig strakke LED straler is deze Radius 2. Strak vormgegeven en handig verstelbaar. De straler geeft 2250 Lumen en is gemakkelijk te..
Een prachtig strakke LED straler is deze Radius 2. Strak vormgegeven en handig verstelbaar. De straler geeft 3750 Lumen en is gemakkelijk te..