Prijsklasse »
Selecteer merk/designer »
Selecteer winkel(s) »
Producten gevonden: 484
Sortering: geen, prijs hoog/laag, prijs laag/hoog

hanglamp uit mat rvs en 4 lichtpunten met een totale lengte van 140 cm, serie Messina..
hanglamp vervaardigd uit grijs gecoat staal met 1 lichtpunt en een diameter van 35-40 cm en een hoogte van 40 cm, serie Luca..
hanglamp vervaardigd uit wit gecoat staal met 1 lichtpunt en een diameter van 35-40 cm en een hoogte von 40 cm, serie Luca..
hanglamp vervaardigd uit zwart gecoat staal met 1 lichtpunt en een diameter van 35-40 cm en een hoogte von 40 cm, serie Luca..
vloerlamp vervaardigd uit gecoat zwart staal voorzien van een vierkante witte kap, serie Rome..
vloerlamp vervaardigd uit gecoat zwart staal voorzien van een vierkante zwarte kap, serie Rome..
vloerlamp vervaardigd uit zwart gecoat staal strakke voet met een grijze vierkante kap, serie Rome..
hanglamp Rimini uit rvs met 3 lichtpunten 120 x 30 x 30 cm, serie Rimini..
hanglamp Bergamo uit mat rvs en 5 lichtpunten en een totale lengtre van 140 cm..
vloerlamp vervaardigd uit mat rvs met een hoogte van 175 cm en een kap van caramel Chintz-stof met breedte van 35 cm, diepte van 35 cm en een hoogte..
vloerlamp vervaardigd uit mat rvs met een hoogte van 175 cm en een kap van dunkerbruin Chintz-stof met breedte van 35 cm, diepte van 35 cm en een..
vloerlamp vervaardigd uit mat rvs met een hoogte van 175 cm en een kap van grijs Chintz-stof met breedte van 35 cm, diepte van 35 cm en een hoogte..
vloerlamp vervaardigd uit mat rvs met een hoogte van 175 cm en een kap van grijs Chintz-stof met breedte van 35 cm, diepte van 35 cm en een hoogte..
vloerlamp vervaardigd uit mat rvs met een hoogte van 175 cm en een kap van zwart Chintz-stof met breedte van 35 cm, diepte van 35 cm en een hoogte..
Hanglamp van rvs met 6 lampen und een lengte van 120 cm, serie Terni..
vierkante hanglamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met een afmeting van 40 x 40 cm met 3x3 lichtpunten en afmeting van 40x40 cm, serie Salerno..
vloerlamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met een totale hoogte van 180 cm en een vierkante kap van caramel Chintz-stof met een hoogte, serie Vince..
vloerlamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met een totale hoogte van 180 cm en een vierkante kap van donkerbruin Chintz-stof met een hoogte, serie..
vloerlamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met een totale hoogte van 180 cm en een vierkante kap van grijs Chintz-stof met een hoogte, serie Vince..
vloerlamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met een totale hoogte van 180 cm en een vierkante kap van wit Chintz-stof met een hoogte, serie Vince..
vloerlamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met een totale hoogte van 180 cm en een vierkante kap van zwart Chintz-stof met een hoogte, serie Vince..
Hanglamp van rvs met 3 lampen, een balk lengte van 165 cm, een balk diepte van 8 cm en een hoogte van 120 cm, serie Torino..
hanglamp Padova uit rvs 40 breed x 60 cm met 3 lichtpunten, serie padova..
hanglamp uit rvs met 4 lichtpunten 150 x 30 x 30 cm, serie Rimini..
hanglamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met 4 vierkante kappen van caramel Chintz-stof met een balk lengte van 132 cm, serie Vince..
hanglamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met 4 vierkante kappen van donkerbruin Chintz-stof met een balk lengte van 132 cm, serie Vince..
hanglamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met 4 vierkante kappen van grijs Chintz-stof met een balk lengte van 132 cm, serie Vince..
hanglamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met 4 vierkante kappen van wit Chintz-stof met een balk lengte van 132 cm, serie Vince..
hanglamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal met 4 vierkante kappen van zwart Chintz-stof met een balk lengte van 132 cm, serie Vince..
Hanglamp van rvs met 6 lampen und een lengte van 150 cm, serie Terni..
Wandlamp van rvs- bloemen met 5 lichtpunten een breedte van 45 cm en een hoogte van 90 cm, serie Udine..
wandlamp van zwart glans staal met 5 lichtpunten, serie Udine..
Plafondlamp van gecoat staal in de kleur grijs (rvs kleur) met 6 lichtpunten en een diameter von 80 cm, serie Toscane...
plafondlamp van gecoat staal wit met 6 lichtpunten en een diameter van 80 cm, serie Toscane...
plafondlamp van gecoat staal zwart met 6 lichtpunten en een diameter van 80 cm, serie Toscane...
Vloerlamp van gecoat staal in de kleur grijs (rvs kleur) met 1 lichtpunt, een rvs voet en een rvs kap, een diameter van 38 cm en een hoogte van 180..
vloerlamp van gecoat staal in kleur grijs (rvs kleur) met een lichtpunt, een rvs voet en gecoat kap, een diameter van 38 cm en een hoogte von 180 cm,..
vloerlamp van gecoat staal in kleur wit met een lichtpunt, een rvs voet en gecoat kap, een diameter van 38 cm en een hoogte von 180 cm, serie Pisa...
vloerlamp van gecoat staal in kleur wit met een lichtpunt, een rvs voet, een diameter van 38 cm en een hoogte von 180 cm, serie Pisa...
vloerlamp van gecoat staal in kleur zwart met een lichtpunt, een rvs voet en gecoat kap, een diameter van 38 cm en een hoogte von 180 cm, serie Pisa...
vloerlamp van gecoat staal in kleur zwart met een lichtpunt, een rvs voet en rvs kap, een diameter van 38 cm en een hoogte von 180 cm, serie Pisa...
staande lamp uit rvs met 3 lichtpunten 175 cm hoog, serie Padova..
hanglamp uit mat rvs en 5 lichtpunten met een totale lengte van 170 cm, serie Messina..
hanglamp Rimini uit rvs met 5 lichtpunten 170 x 30 x 30 cm, serie Rimini..
vloerlamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal en een vierkante witte kap, serie Rome..
vloerlamp vervaardigd uit mat roestvrijstaal en een vierkante zwarte kap, serie Rome..
hanglamp uit mat rvs met 4 in hoogte verstelbare lichtpunten tot 120 cm en een balklengte van 140 cm, serie Messina..
Hanglamp van rvs met 1 lichtpunt, een diameter van 63 cm en een hoogte van 50 cm, serie Pisa...
hanglamp Bergamo uit mat rvs en 6 lichtpunten en een totale lengtre van 170 cm..
Hanglamp van rvs met 8 lampen und een lengte van 170 cm, serie Terni..
Plafondlamp van rvs- bloemen met 6 lichtpunten en een diameter von 70 cm, serie Udine...